Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Incentiveresa till Barcelona


Låt den pulserande världsstaden Barcelona charma deltagarna. Ett aktivt och njutbart program ger ett erkännande för uppnådda resultat.I Barcelona finns en god mix av exklusiva och trivsamma aktiviteter och upplevelser i ett behagligt klimat.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)
Programförslag
Dag 1 | Sightseeingtur - Välkomstmiddag
Flyg till Barcelona. Gruppen möts av sin svensktalande guide på flygplatsen. Transfer till hotellet för incheckning följt av gemensam lunch på restaurang med panoramautsikt över staden.

Efter lunchen gör ni  en övergripande sightseeingtur tillsammans med guide där några av Barcelonas höjdpunkter står på agendan. Ett bra sätt att börja er vistelse genom att få ett grepp om staden. Ni åker genom området för 1992 års olympiska spel. Ni fortsätter sedan genom Eixample-distriktet och vidare genom området med de mest kända Art Nouvea-byggnaderna i Barcelona. Ni passerar också paradgatan Passeig de Grácia med modernernistiska byggnadsverk av bland andra Antoni Gaudi. Gaudis fantasifulla byggnader med serpentineformade och böljiga former är karaktäristiskt för Barcelonas utseende.

Avslutningsvis besöker ni den magiska Gaudi-parken, Parc Güell, där gruppen överraskas med ett avslutande glas cava blickandes ut över ett majestätiskt Barcelona. På kvällen välkomstmiddag i elegant och stilren miljö på en restaurang i staden.
Dag 2 | Flamenco-kurs - Tapaslunch - Shopping

Ni inleder dagen med att uppleva och prova på äkta spansk flamenco när den är som hetast. Kursen går på en av Spaniens äldsta och mest anrika flamenco akademier. Inledningsvis får ni en professionell flamencouppvisning under föreställning av några av Spaniens främsta “bailariner”. Fortsättningsvis följer en intensivkurs i grundstegen i flamenco under ledning av en av skolans professionella danslärare, med flamenco-gitarrist live i dansstudion. 

Ni följer upp danspasset en gemensam lunch mitt i det fashionabla shoppingdistriktet på Barcelonas paradgata Passeig de Grácia. Här serveras ni spanska tapas med finess. Efter lunch är fältet öppet för en shoppingrunda i Barcelona. Staden nämns idag i shoppingsamanhang i samma utsträckning som modestäder som London, Paris och Madrid. Alla de stora märkena har hittat hit, och många nya intressanta designers dyker upp i trendriktiga stadsdelar. Barcelona har blivit en magnet för shoppingsugna och trendsetters.Ni avslutar dagen med gemensam middag på restaurang.

Dag 3 | Katamaran-kryssning - Sitges - Middag
Ni spenderar förmiddagen efter eget önskemål. Klockan 12.30 samling nere i Barcelonas hamn Port Vell för dagens upplevelseprogram, en katamarankryssning mellan Barcelona och Sitges.

Ombord får ni en helhetsupplevelse av Barcelona från havet. Ni färdas längs det vackra kustbandet samtidigt som ni njuter av en läcker lunch ombord. Med er har ni en guide som kan berätta om de platser som passeras. Ni avslutar kryssningen i den lilla pittoreska och mycket fashionabla fiskehamnen i Sitges.

Ni spenderar eftermiddagen spatserandes runt i det charmiga Sitges. Besök något av de många konstgallerierna, flanera längs det kilometerlånga promenadstråket längs stranden eller hitta något mysigt ställe att ta en svalkande dryck i solen. Transferbuss hämtar upp er på utsatt träffpunkt för återresa tillbaka till Barcelona.

Kvällen inlends på en bar för en välblandad cocktail före middagen. Ni njuter en avskedsmiddag på restaurangen med en utsökt middag i spansk tappning.
Dag 4 | Hemresa
Hemresa på morgonen/vid lunchtid.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB