Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Om Barcelona
Skriv ut
Barcelona är staden som kommit att bli en av Europas främsta metropoler. Med ett oslagbart läge vid Medelhavet bjuder Barcelona på en unik kombination av pulserande storstad och långa sandstränder. Barcelona är en av Europas hetaste kultur och nöjesstäder. Halsbrytande arkitektur blandas men katalanska traditioner.

Den excellenta shoppingen kan för den hängivne bli en riktig upplevelse. Längs chica modestråk samsas de mest namnkunniga designernamnen och i de folkliga kvarteren hittar man alla de vanliga affärerna och varuhusen. Är man ute efter en mer trendig och udda shopping är det bara att gratulera. Morgondagens stora namn, unga och hippa designers med fingertoppskänsla för det senaste huserar i alternativa kvarter.

 

Barcelonas nattliv är trendigt, intensivt och varar till tidig morgon. En kväll på stan kan innebära klubbesök i gamla teatrar, privatpalats eller barer med utsikt över havet.

Vissa städer lämpar sig bättre än andra för konferenser, och Barcelona är den ultimata platsen för just dessa. Kanske för att Barcelona är synonymt med kreativitet. En modern europeisk storstad med ett historiskt och kulturellt arv som ständigt är närvarande, och som ständigt förnyas. Konsten, arkitekturen, företagarandan – här är idérikedomen stor, toleransen omtalad och här blomstrar inspirationen och lusten att skapa.

Barcelonas besökare behöver inte oroa sig om de nu får behov att att lämna det pulserande storstadslivet en dag eller två. Här, i närheten, finns Dalimuseet i Figueres, gamla charmerande fiskebyar längs Costa Bravakusten, vingårdar omgivna av vacker natur, Pyreneerna med vandring och skidåkning, Medelhavet med sina bad och turer med båt eller det vackra klostret i Montserrat.


Värt att besöka är också den vackra gamla fiskebyn Sitges, staden Tarragona med alla de romerska lämningarna och de judiska kvarteren i Girona. Här i Katalonien finns också många vackert belägna golfbanor. Det är egentligen bara ett problem.... nämligen att välja.

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB