Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Kickoff till Barcelona


Låt den pulserande världsstaden Barcelona charma deltagarna. Ett aktivt och njutbart program ger ett erkännande för uppnådda resultat.I Barcelona finns en god mix av exklusiva och trivsamma aktiviteter och upplevelser i ett behagligt klimat.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

 

Programförslag

Dag 1 | Välkomstdrink - Middag
Flyg till Barcelona. Gruppen möts av sin svensktalande guide på flygplatsen. Transfer till hotellet för incheckning följt av välkomstdrink och middag tillsammans med kollegorna!
Dag 2 | Möte - Sightseeingtur

Ni inleder dagen med ett kortare möte eller konferens på hotellet. Gemensam lunch på hotellet. Efter lunch gör ni en övergripande sightseeingtur tillsammans med guide där några av Barcelonas höjdpunkter står på agendan. Ni åker genom området för 1992 års olympiska spel. Ni fortsätter sedan genom Eixample-distriktet och vidare genom området med de mest kända Art Nouvea-byggnaderna i Barcelona.


Avslutningsvis besöker vi den magiska Gaudi-parken, Parc Güell, där gruppen överraskas med ett avslutande glas cava blickandes ut över ett majestätiskt Barcelona.

Dag 3 | Dag på Formel 1 banan med körning - Middag
Barcelonas Circuit de Catalunya, står årligen som värdbana för Spaniens Grand Prix i Formel 1-cirkusen. Den här dagen får ni chansen att testköra en riktig racerbil på banan tillsammans med professionella förare under en fartfylld och stimulerande aktivitet.

Ett professionellt och välutbildat team ser till att dagen blir noga och väl genomarbetad och att varje individ får en optimal upplevelse. Under dagen har ni teori, testkörning, mekanisk genomgång och andra förberedelser innan det är dags för varvträning och sedan lunch. Efter lunch ytterligare briefing, varvträning och sedan körning. På kvällen äter ni middag i Barcelona.
Dag 4 | Besök på vingård med  vinprovning - Middag
Ni besöker den berömda vingården Miguel Torres i Penedés. Ni hämtas med buss och besöket på gården startar med filmvisning om historien och traditionen bakom familjen Torres. Gruppen tar en rundtur med tåg genom vingårdarna. Ni ser fabrikerna och tillverkningsprocessen och gör ett besök nere i vinkällarna. Turen avslutas med en vinprovning i Torres vinmuseum. Till vinprovningen serveras en pica pica med tilltugg såsom ost, korv, Serrano-skinka, bröd och mandlar. Efter vinprovningen återvänder ni till Barcelona. Eftermiddag ledig och gemensam middag på kvällen.
Dag 5 | Hemresa
Hemresa på morgonen/vid lunchtid.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB