Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Konferensresor till Barcelona


Barcelona är en av Europas bästa konferensstäder - här håller ni mötet i ett behagligt klimat med möjligheter till rekreation och stadsliv.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

 

 

Programförslag

Dag 1 | Sightseeing - Konferens - Middag
Flyg till Barcelona. Gruppen möts av sin svensktalande guide på flygplatsen. Transfer till hotellet för incheckning. När ni är incheckade startar ni vistelsen med en sightseeingtur tillsammans med guide. Ett bra sätt att börja er vistelse genom att få ett grepp om staden. Ni åker genom området för 1992 års olympiska spel och fortsätter genom Eixample-distriktet och vidare genom området med de mest kända Art Nouvea-byggnaderna i Barcelona. Efter sightseeing ett kortare introducerande möte följt av välkomstmiddag på en restaurang i staden.
Dag 2 | Konferens - Vinprovning
Ni inleder dagen med konferens på hotellet. Efter gemensam lunch väntar besök på den värlsdberömda cava-vingården Codorníu i Penedés. Codorníu är en familjägd vinproducent med anor som sträcker sig ända tillbaka till 1500-talet. Ni introduceras till vingården med filmvisning, följt av en rundtur i de kilometerlånga vinkällarna, både till fots och i tåg. Ni avslutar besöket med en cavaprovning av de mest kända flaskorna.  Efter vinprovningen väntar gemensam middag inne i Barcelona.
Dag 3 | Konferens - Shopping - Fotboll på Camp Nou

Dagen startar med konferens på hotellet. Efter lunch är eftermiddagen fri för shopping. Barcelona nämns idag i samma utsträckning som modestäder som London, Paris och Madrid när det kommer till shopping. Alla de stora märkena har hittat hit, och många nya intressanta designers dyker upp i trendriktiga stadsdelar.

På kvällen fotboll på Camp Nou med FC Barcelona. Camp Nou är en av världens största fotbollsarenor som tar 100.000 åskadare. I FC Barcelona spelar många toppspelar i världsklass och ni får chansen att uppleva stämningen och spelet i spanska "La Liga".

Dag 4 | Hemresa
Hemresa på morgonen/vid lunchtid.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB