Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Incentiveresa till Budapest


Fira det gångna året eller slutet på ett projekt med en resa till historiska Budapest. En stad med många ståtliga, imperialistiska byggnader och vackra, breda avenyer. Här finns även vackra parker och praktfulla lövträd som mjukar upp stadens ståtlighet en aning.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

 

Programförslag

Dag 1: Ankomst - Stadsrundtur - Välkomstmiddag på Donau

Flyg till Budapest. På flygplatsen möts gruppen av guide och buss för transport till hotellet. Efter att ni kommit tillrätta och checkat in på hotellet väntar en sightseeing av huvudstaden, med monument och platser som inte bör missas. Ni ser bland annat Operahuset, Parlamentet och njuter den vackra utsikten från toppen av St. Gellért-berget. Seden väntar ett första möte med de ungerska vinerna med ett besök på "House of Hungarian Wines". Här visas en utställning om samtliga de ungerska vinerna och deras särart.

 

På kvällen välkomstbuffé på en båt på Donau som flyter genom staden. När ni njuter en god middag och ser staden när den kanske är som allra vackrast, då de gamla byggnaderna byggnadernas belyses. Efter middagen transport tillbaka till hotellet.

Dag 2: Vinprovning i Badascony och Eteyk
På morgonen åker ni mot Balatonsjön, som är den största insjön i centraleuropa och ligger ungeför 100 km från Budapest i västra delen av Ungern. Vindistriktet Badacsony på nordsidan av sjön och är det första stoppet. Här äter ni lunch och smakar viner på bra restaurang strax intill den vackra sjön. På vägen tillbaka mot Budapest stannar ni vid Etyek, en region med druvor som används i många kända viner. Efter att ni återvänt till Budapest äter ni middag på en lokal restaurang på kvällen.
Dag 3: Vinprovning i Eger och Tokaj
Första stoppet är den staden Eger, 130 km nordöst om Budapest. Här får ni en historisk inblick i stadens förflutna med dess barockbyggnader, fästning och torg. Ni äter lunch och prövar regionens viner i "den vackra damens dal". Ni fortsätter sedan till Tokaj. Vin från Tokaj är vida känt, bland annat för att det är det som fyller påvens bäggare under mässan, och för att Polens kungar historiskt har firat med vin just härifrån. Ni besöker stadens museum där ni tar del av stadens historia för att sedan besöka en vinkällare för vinprovning. Efteråt vidare till Pusztaradavány, där ni tar in på ett hotell i staden och äter middag.
Dag 4: Bad i Miskolctapolca - Vinprovning på Korona - Avskedsmiddag
På morgonen åker ni till Miskolctapolca, en trivsam badanläggning som ligger i en park. Badet är välkänt allt sedan 1500-talet för sina terapeutiska effekter. I det 30-gradiga vattnet kan ni bada inne i en vacker grotta. Här finns också en rad behandlingar för den som önskar. Efter badet vidare till Koronas vinhus där ni besöker deras vinkällare för vinprovning och sedan äter lunch på deras restaurang. Efter besöket på Korona tillbaka till Budapest där ni anländer på sen eftermiddag. Avskedsmiddag på restaurang i Budapest.
Dag 5: Hemresa
Hemresa på morgonen/vid lunchtid.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB