Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut

 

Den vackra metropolen Budapest är full av både historiska och kulturella sevärdheter och känd för sitt stora utbud av musik, teater och konst. Ungern har varit en länk mellan öst och väst i tusentals år vilket har satt sin prägel på staden. Här upplever ni traditionell kultur och njuter av modern komfort, med ett stort urval av konferensfaciliteter och trevliga aktiviteter.

De varma badens huvudstad
Budapest är vida känt för sin traditionella badkultur, och de vackra klassiska badhusen med hälsobringande vatten från varma källor. Ett besök på det kända Gellértbadet eller någon av de andra badhusen är ett måste när man är i Budapest. Här kan man ta en avkopplande paus i det vitaliserande vattnet och samtidigt ta in de klassiska omgivningarna. Byggnaderna återspeglar landets rika kulturhistoria genom tiderna: här representeras allt från klassisk turkisk arkitektur och art noveau till barock.
En blandning av öst och väst
Budapest har en rik kulturhistoria som präglas av influenser från både öst och väst. Stadens operahus benämns som ett av de vackraste i hela världen, och otaliga historiska sevärdheter går att finna i och omkring Slottsdistriktet. Här ligger bland annat det Kungliga slottet, den vackra Fiskarbastionen och majestätiska Matthiaskyrkan, byggd i gotisk stil. För att få en glimt av influenserna från öst under kommunisttiden rekommenderas ett besök till Statyparken, som har en stor samling välbevarade monument från denna tid.
En stad full av njutning

Besök någon av Budapests traditionella vinkällare under en vinprovning, njut av någon av landets utsökta kulinariska specialiteter eller upplev landets färgstarka sång och danstraditioner. Ungern är fullt av möjligheter till aktiviteter och utflykter för alla smaker. Passa även på att utforska Budapest på egen hand: staden har ett spännande nöjesliv med mängder av restauranger, uteserveringar, barer, diskotek, jazzklubbar och musikpubar.

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB