Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Kickoff i Budapest


Den ungerska huvudstaden Budapest är vackert belägen vid floden Donau. Staden har en rik historia och bjuder på vacker arkitektur, ett rikt kultur- och nattliv och härliga termalkällor.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

 

Programförslag

Dag 1: Ankomst - Välkomstmiddag på Donau

Flyg till Budapest. På flygplatsen möts gruppen av guide och buss för transfer till Budapest. På vägen får ni chans att beundra en panormavy över stadens skönhet.

 

Efter incheckning på hotellet äter ni välkomstbuffé på en båt på Donau som flyter genom staden. När ni njuter en god middag får ni samtidigt chansen att se staden när den kanske är som allra vackrast. På natten lyser ljusarrangemang upp de vackra byggnaderna som blir än mer magnifika. Efter middagen transport tillbaka till hotellet.

Dag 2: Möte - Széchenyibadet - Vinprovning och middag

På förmiddagen ett kortare möte på hotellets konferenslokal. Lunch på restaurang i närheten. På eftermiddagen ett besök till Széchenyibadet på Pest-sidan av Budapest. Badet ligger i en av stadens största och vackraste parker och stod färdigt 1913. Széchenyibadet är en av Europas största bad, med en underbar mix av romersk, grekisk och mer nordlig badkultur. En härlig och avkopplande eftermiddag bland de 15 poolerna i en harmonisk omgivning.

 

På kvällen transfer till Budafok, i södra delen av Budapest. Området har en historia som ett vindistrikt. Vingårdarna har försvunnit i takt med att området växt ihop med Budapest. Ni besöker en av de kvarvarande vinkällarna och prövar viner, tar en titt på själva källaren och får en genomgång av dess historia och viner. Efter vinprovningen besöker vi en restaurang i närheten, där vi välkomnas av en typisk ungersk drink och folkmusik. Samtidigt som middagen serveras underhålls ni av en ungersk folkdansgrupp och musik - och gruppen kan också delta. Efter middagen transport tillbaka till hotellet och vidare i natten om så önskas.

Dag 3: Szentendre - Gellértbadet - Avskedsmiddag

På morgonen åker ni till den vackra och historiskt intressanta staden Szentendre ligger strax utanför Budapest längs Donau. Staden har länge varit populär bland konstnärer och har en säregen atmosfär med sina vackra barock- och rokokohus och många gallerier med samtida konstnärer. Här ligger också Margit Kovàcs keramiska museum som är det mest välbesökta I landet.

 

Efter lunch på en lokal restaurang tillbaka till Budapest för en eftermiddag på det berömda Gellértbadet. Här njuter ni av det vackra badet och har tillgång till en rad av olika behandlingar för de som önskar.

 

På kvällen har ni gala middag på nationala galleriet med panorama utsikt över Budapest. Under middagen spelas klassisk musik av en pianist och senare en parodi av de tre tenorerna, ett uppträdande av Ungerns operahus.

Dag 4: Hemresa
Hemresa på morgonen/vid lunchtid.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB