Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1
img1Incentiveresa till Granada


Fira det gångna året eller slutet på ett projekt med en resa till soliga och vackra Granada. En utmärkt destination för er incentivresa. Här blandas imponerande arkitektur med otroliga sandstränder och spännande aktiviteter uppe i bergen!Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för aktiviteter.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

Programförslag

Dag 1 | Ankomst och Costa Tropical

Ankomst till Malaga flygplats. Transfer österut längs Medelhavet till Costa Tropical och La Herradura, en liten by med välbevarad charm. Klimatet är subtropiskt då det ligger skyddat av bergskedjan Sierra Nevada. Uppe på kullarna odlas tropiska frukter och nere på låglandet fanns förr en blomstrande sockerrörsindustri. Ni stannar till på stranden för en god lunch bestående av färsk fisk och skaldjur. Borra ner tårna i sanden, vänd ansiktet mot solen och njut.

 

Efter lunch åker ni vidare mot vår slutdestination- Granada, huvudstad i provinsen med samma namn och beläget i sydöstra Spanien mellan Medelhavets strand och det Andalusiska inlandet. Staden ligger vid foten av Sierra Nevada, den högsta bergskedjan på den Iberiska halvön.

Dag 2 | Skidåkning i Sierra Nevada

Dagen består av skidåkning i Sierra Nevada. Ett stenkast från Medelhavet är solen så gott som garanterad. Skidsystemet som erbjuder över 100 km preparerad pist sträcker sig från 2100 m till 3300 m över havet. Det är en fantastisk känsla när man från topparna blickar ut över Medelhavet och Afrikas kust. När dagen lider mot sitt slut, när kinderna blossar av den gassande medelhavssolen och med en stickande trötthetskänsla i benen, slå er då ner på en myllrande uteservering tillsammans med kollegorna för att njuta av mat och dryck, musik och de milsvida vyerna.

 

På kvällen åker ni till vingården Señorío de Nevada där ni börjar med en kort rundvandring. Vi följer vinets väg från ranka till glaset och avslutar med vinprovning innan det är dags att sätta sig till bords för att njuta av god mat och gott vin.

Dag 3 | Ravinklättring

En dag fullspäckad med roliga aktiviteter! Ni åker några kilometer norrut, längsmed en av Andalusiens vackraste vägar, La Cabra (getstigen). Längs med denna väg finner man spektakulära Río Verde, en av Spaniens främsta och vackraste floder för ravinklättring. Denna flod letar sig med sitt smaragdgröna klara vatten genom hjärtat av Sierra de Almijara ner till Costa Tropical och Medelhavet. Rappelera genom vattenfall, hoppa från klippor och dyk i de naturliga poolerna. Efter dagens utmaningar slår ni er ner vid flodens strand för en picknick.

 

På kvällen blir det avslutningsmiddag i Albayzin med utsikt over Alhambra och Sierra Nevada.

Dag 4 | Malaga och hemfärd

Transfer till Malaga, Picassos födelsestad, där ni får en guidad prommenad innan ni äter lunch. Transfer från Malaga till flugplatsen för hemfärd.

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB