Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1
img1

Granada fr. 6 785:-* 

12 mil nordost om Malaga ligger Granada, en storstad med litet format. Granada är huvudstad i provinsen med samma namn och belägen i sydöstra Spanien mellan Medelhavets strand och det Andalusiska inlandet. Staden är belägen vid foten av Sierra Nevada, den högsta bergskedjan på den Iberiska halvön. Med flertusenåriga historiska lämningar erbjuder Granada en av Spaniens viktigaste kulturella och arkitektoniska arv.

I Granada förenas magi och legend

Pittoreska små vrår och monument, sprängfyllda av historia, vittnar om ett rikt förflutet märkt av de åtta århundraden av islamsk närvaro. Granada erbjuder ett unikt urval av hotell inrymda i gamla renässanspalats, i sekelskiftessmycken likväl som i nyuppförda byggnader med allt inom det senaste i teknik och design.

 

Förutom de konferens-och mötesmöjligheter som hotellen erbjuder kan Granada med sitt exceptionella historiska arv tillhandahålla sagolika palats och landgårdar som synnerligen väl lämpar sig för seminarier, konferenser och event av högsta klass.

Albayzí

I den moriska stadsdels Albayzí, som utnämnts till Världskulturarv av UNESCO, kan man förlora sig i dess många charmiga torg, pittoreska gator samt de helt fantastiska vyerna fån utkiksplatserna San Nicolás och San Cristobal.

 

Här erbjuds även den unika möjligheten att avnjuta Granadas exceptionella gastronomi på en av de många 1500-talshusens terasser, omgiven av trädgårdar och vattenspel och med det månghundraåriga Alhambra som bakgrund.

Sacromonte

Eller varför inte njuta av kreativ matlagning som fusionerar traditionella recept från Granada och Andalusien i en grotta! Detta är möjligt i Sacromonte, en mytomspunnen höjd med fantastiska grottor och utkiksplatser från vilka man har fantastisk syn över det moriska palatset Alhambra samt Granada stad och dess vackra katedral.

En kontinent i miniatyr
Granada med dess provins kan ses som en kontinent i miniatyr. Inom en timmes färdavstånd, från ett ojämförbart historiskt och kulturellt arv i Granada stad, når man skidåkning i Sierra Nevada, sol och bad på Costa Tropical, ökenturer i Guadix samt berg och grönlummiga dalar i Alpujarra. Missa inte spanska tapas och inte heller det sjudande nattlivet.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB