Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1
img1Kickoff till Granada


Söker du en kickoff som laddar dig och dina kolleger med arbetsglädje? Vår kickoffresa till Granada blandar starka intryck, spännande aktiviteter, kultur och god mat.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för aktiviteter.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

Programförslag

Dag 1 | Ankomst och Tapas

Vid ankomst väntar en transfer som tar er till hotellet för incheckning. Ni börjar er resa med en guidad tur genom staden. Granada är huvudstaden i provinsen med samma namn och ligger i Andalusien som du finner i södra Spanien vid foten av den vackra bergskedjan Sierra Nevada. Granada beskrivs som en mycket vacker och fridfull stad. Här skiner solen ofta och människorna är vänliga och välkomnande.

 

På kvällen blir det Tapasmiddag. Tapas är ett samlingsnamn för diverese smårätter, det mest förekommande är skivor med olika sorters ost och skinka, tillagade grönsaker, friterad fisk och skaldjur i marinad.

Dag 2 | Vacker natur och middag

Dagen börjar med en cykeltur i makalösa området Llano de la Perdiz, en platå beläget mellan floderna Darro och Genil. Vandra i  magnifikt landskap och ta del av detta intressanta kulturarv. Under turen får ni bland annat njuta av de vackra vyerna från Silla del Moro.

 

Är du Sveriges nästa mästerkock? Till middag får ni  själva tillaga en traditionell tapasmiddag. Ett roligt och givande sätt att lära känna det spanska köket bättre. Njut av dina trevligt sällskap och god mat!

Dag 3 | Spännande äventyr

Upplev en äkta naturupplevelser i en av de mest säregna och imponerande enklaver i Grenada - Gorafe. En spektakulär väg genom öknens kanjoner ger er en imponerande vy över klipp- och ökenformationer. Ni går ner i gruvor och besöker ståtliga slott, varifrån ni har en fantastisk utsikt över Guadix området och Sierra Nevada.

 

Mot kvällen äter ni en utsökt middag tillsammans med kollegorna, med utsikt över Sierra Nevada och Alhambra.

Dag 4 | Alhambra och Hemresa

Ät frukost och checka ut från hotellet. Avsluta resan med en tur till vackra palatsstaden Alhambra och Generalife, där ni får en guidad tur över vackra trädgårdar, blomsterbäddar och fontäner. Njut av en god lunch innan transfer ut till Malagas flygplats. 

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB