Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1
img1Konferensresa till Granada


Blanda nytta med nöje. Granada ligger endast en halvtimme från Europas solsäkraste skidåkning i Sierra Nevada och bara en timme därifrån väntar långa sandstränder utmed Costa Tropical. Bland de vackra bergen kan ni välja att cykla, rida, forsränna och vandra.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

 Förslag på program

Dag 1 | Ankomst och vinprovning

Från flygplatsen åker ni direkt till ett fantastiskt bilmuseum i Malaga. Museet ligger i en gammal tobaksfabrik från 1923. Förutom begagnade bilar finns här även en otrolig samling vintage mode. Ni tas på en guidad tur av museet som avslutas med att det serveras ett glass av deras egna sherry. Från bilmuseet åker ni vidare in till Malaga där ni besöker en vinmässa i Patio de Beatas, ett vackert palats från 1700-talet. Belåtna åker ni vidare till Granada för incheckning på hotellet.

Middag på den lokala pärlan Las Tinajas, väl undanstuvad från stadens största turistfällor och ett av de mest eftersökta matställena i Granada.

Dag 2 | Konferenspass

Konferens och möten under förmiddagen. Efter förmiddagens konferenspass äter ni lunch på hotellet för att sedan spendera eftermiddagen med att tillsammans med en guide bekanta er närmare med staden. Ni fokuserar inte bara på historiska händelser och monument utan också på ett av Granadas viktigaste karaktärsdrag – tapaskulturen.

Under turen stannar ni till på olika tapasbarer för små smakprover av skinka, ost, friterade auberginer, olivolja, salta mandlar och bondbönor. Dagen avslutas med en god tapasmiddag.

Dag 3 | Konferens och avslutningsmiddag

Börja dagen med att äta frukost på hotellet. Under förmiddagen finns tid för konferens och möten i goda konferensfaciliteter.


På eftermiddagen åker ni till den vackra palatsstaden Alhambra och Generalife, där ni får en guidad tur över vackra trädgårdar, blomsterbäddar och fontäner.  På kvällen avnjuter ni en avslutningsmiddag i Albayzin, Granadas charmigaste stadsdel, med imponerande utsikt över Alhambra och Sierra Nevada.

Dag 4 | Hemresa

Transfer mot Medelhavet och Costa Tropical. Ni avslutar er resa med ett besök till Almuñecar. Klimatet i detta område är subtropiskt då det ligger skyddat av bergskedjan Sierra Nevada. Uppe på kullarna odlas tropiska frukter och nere på låglandet fanns förr en blomstrande sockerrörsindustri. Njut av en kort promenad genom gamla stan innan det serveras lunch på stranden. Borra ner ner tårna i sanden, vänd ansiktet mot solen och njut!

Efter lunch åker ni vidare mot Malaga flygplats där ni tar farväl av Spanien för den här gången.

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB