Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Incentiveresa till Istanbul


För att stimulera era medarbetare har vi i incentive programmet ett innehållsrikt upplägg. Vad sägs om avkoppling tillsammans på hamam, team building med segelbåt, klassiska sevärdigheter i Istanbul och turkisk mat. Programmet är flexibelt och anpassas efter era önskemål och behov.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)
Programförslag
Dag1: Ankomst - Turkiskt bad ”Hamam” - Middag
Efter ankomst och incheckning på hotellet blir ni skjutsade till badet och blir vid ankomsten erbjuden en stor färgglad handduk kallad ' Pestemal '. Sedan visas ni in i ett hett marmorklätt rum för att svettas och koppla av. Därefter följer en underbar massage med en speciell badhandske kallad 'kese', varmt vatten och tvål. Effekten av massagen gör er hud fräscht rosa och pirrande medan ni känner er avslappnad, lätt och uppfräschad. Rening för både kropp och själ, ett turkist bad är en upplevelse som inte bör missas. 

På kvällen har ni middag på lokal restaurang.
Dag2: Utflykten "gyllene hornet" - Vilse på basaren

Efter frukost på hotellet ägnas förmiddagen till att se mer av Istanbul.

 

Den heligaste platsen i Istanbul, såväl som en av de mest religöst betydande platserna i islamska världen, är Eyüp Sultan Mosque. Moskéen restes av Mehmet Erövraren ovanpå graven av Halid bin Zeyd Ebu Eyyûb (känd som Eyüp Sultan), standarbärararen för profeten Mohammed såväl som den sist levande av Mohammeds innersta krets av betrodda vänner. Det är populärt vedertaget att Eyüp blev dödad och begravd i stadens utkant, när han tjänstgjorde som befälhavare över den arabiska armén vid belägringen år 668 till 669.

 

Nästa stopp på turen blir vid Chora Museum, ordet "chora" betyder "utanför staden, på landet". Antagligen fick platsen namnet från en liten kyrka som byggdes här innan 400-talets romerska stadsmurar restes. Nutida byggnad dateras till någon gång mellan 1000-1300-talet. Förutom sitt vackra yttre så är den inre mosaiken och freskerna ansedda att vara mästerverk från den bysantinska renässansen.

Efter lunch dags för en rolig team building aktivitet "Vilse på basaren" 
Istanbuls basarer själva är en utmaning, men denna tävling och foto-rally ökar på spänningen. Under tävlingens inledning så delas deltagarna in i 8-mannalag. Lagen får Polaroidkameror med vilka de ska fotografera utvalda saker från en lista, 3-4 olika sorters souvenirer och lite lokal valuta. Med den givna summan pengar ska deltagarna hitta och köpa lika souvenirer dom de fått. Detta innebär en hel del prutande eftersom summan pengar laget har fått är det lägsta de bör betala. Lagen återvänder till mötespunkten med sakerna de har köpt, bilder från affärerna där de köpte sakerna och med priserna angivna på baksidan av bilderna. Laget som har prutat bäst samt laget som är först tillbaka med ett bestämt antal saker får bonuspoäng. Prisutdelning till de tre bästa lagen sker vid slutet av tävlingen.

På kvällen blir det middag på en av Istanbuls restauranger.

Dag3-segling-avslutningsmiddag vid havet

Ni har en fri förmiddag för att själva se och upptäcka Istanbul.

 

Efter lunch är det äventyr som gäller - segling mellan två kontinenter. En rolig aktivitet som främjar team building. Segling är ett verkligt utmanande äventyr… Den starka men smidiga känslan av att glida fram på vågorna, styrd enbart av vinden och besättningens kunskap, är en engångsupplevelse. Den vackra Marmarasjön, med sin konsistenta bris och spektakulära silhuett, är den bästa platsen för ett seglingsäventyr utöver det vanliga.

Seglingen görs tillsammans med professionell skeppare och all utrustning finns ombord. Seglingsturen är under en halvdag men om ni önskar finns även möjligheten att stanna på ön Heybeli i två timmar. 

Transfer på kvällen till restaurang Sardunya.

Om ni vill se fiskarna och fiskmåsarna medan ni njuter av god mat så är detta platsen att vara på! Beläget i den modernare delen av Istanbul, nära kryssningsterminalerna. Detta är en utmärkt plats för middag på sommaren med terass direkt på strandkanten.

Dag 4-hemfärd
Utcheckning och transfer till flygplatsen.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB