Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Kickoff till Istanbul


Kickstarta er resa till Istanbul med turkisk mat vid vattnet. Lägg upp programmet efter era behov eller se vårt upplägg med klassiska inslag. Staden har massor att erbjuda och är en perfekt destination för upplevelser och nöjen. Värmen, variationen, historia och moderniteten gör Istanbul till en självklar mötesplats.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)
Programförslag
Dag 1: Ankomst - Välkomstmiddag
Efter landning på Istanbuls flygplats åker ni med transfer till hotellet för incheckning. Middag på restaurang Reina - ett trendigt nattlivskomplex vid Bosporen-sundet.
Dag 2: Konferens - Turkiskt bad - Middag

På förmiddagen har ni egen tid för konferens på hotellet. Efter lunch, som ni har antingen i samband med konferensen eller i stan, är det dags att koppla av med turkiskt bad.

Tillfredsställelse betyder att uppleva något i sin naturliga miljö. Så vad är inte bättre avkoppling efter en arbetsdag än en trevlig träff på en turkisk Hamam. Ni blir skjutsade till badet och blir vid ankomsten erbjuden en stor färgglad handduk kallad ' Pestemal '. Sedan visas ni in i ett hett marmorklätt rum för att svettas och koppla av. Därefter följer en underbar massage med en speciell badhandske kallad 'kese', varmt vatten och tvål. Effekten av massagen gör er hud fräscht rosa och pirrande medan ni känner er avslappnad, lätt och uppfräschad. Rening för både kropp och själ, ett turkist bad är en upplevelse som inte bör missas.

Middag på lokal restaurang

Dag 3: Stadsrundtur - Lunch vid Spice market - Teambuilding

Efter frukost, halva dagen, stadsrundtur i Istanbul.
Istanbul har så många skatter samlade runt om i stadskärnan så det är omöjligt att hinna med alla på några få dagar, speciellt bara på en dag. Denna tur visar därför bara på några glimtar av ett antal av de höjdpunkter som finns samt ger en orientering av stadens mest besökta delar. Ni besöker Hippodrome-området, platsen för romarnas häst- & vagnrace och centrum för det bysantinska samhället. Idag bildar torget centrum för Istanbul’s historie-, kultur- och turistliv.

En promenad senare leder oss på ett kort besök till den makalösa Blå Moskéen. Sultan Ahmet Moskéen är den enda moskéen i Turkiet med sex minaret och den byggdes 1609. Turen går vidare till Topkapi Palace. Topkapi består inte av en enda byggnad utan är byggd på gammalt ottomanskt vis, med borggårdar omringade av små byggnader för olika ändamål. Idag används hela området som utställningsyta för sultanernas tillhörigheter och de gåvor olika kungar gav till sultanerna.

Grand Bazaar (Kapalicarsi) är den äldsta och största överbyggda marknad/basar i hela världen. Runt 4,000 små affärer och över 60 återvändsgränder bildar en stor labyrint i stadskärnan. 

 

Efter stadsturen har vi förslag på lunch vid kryddmarknaden på restaurang Hamdi som har utsikt över Gyllene hornet och Bosporen-sundet.

 

AMAZING RACE - En rolig teambuildingaktivitet fyller er eftermiddag.

Har ni någonsin varit vilse i en stor stad som Istanbul? Med denna "Amazing Race"-tävling kommer ni att få möjligheten till att upptäcka denna fascinerande stad genom att åka lokala transportmedel, köpa saker, beblanda er och interagera med det vänliga turkiska folket. Ni kommer att få en lista med olika mål och uppdrag som ska följas och uppfyllas längs vägen!

 

Avslutningskvällen börjar på restaurang Feriye. Ni kan som ett tillval välja att åka till restaurangen med båt och tillhörande drink ombord.

På 1800-talet flyttade de ottomanska sultanerna från Topkapi Palace till deras nya magnifika längs Bospoern och Feriye blev byggd som en slags ändstation för ett helt nytt palatsområde. Idag erbjuder detta byggnad i klassisk stil ett urval av bankett/festsalar samt utomhus matplatser med överväldigande utsikt över bron och den mycket fotograferade Ortakoy moskéen. 

Dag 4: Hemfärd
Tranfer till flygplatsen och flyg hem.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB