Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Konferensresa till Istanbul


Med det här upplägget på er konferensresa får ni uppleva Istanbul på bästa sätt med goda middagar, bad och berömda sevärdheter. Två förmiddagar är avsedda för konferens på ert hotell eller en av våra konferensanläggningar. Möten varvat med avkoppling för bästa resultat av er resa.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)
Programförslag
Dag 1: Ankomst - Båttur och middag

Flyg till Istanbul och incheckning på hotell. På eftermiddagen ordnad transfer till Kabatas pir där en privat chartrad båt väntar för er färd till Asien. Bosporens gnistrande blå vatten delar den europeiska delen av Turkiet från den asiatiska. Under resan får deltagarna njuta av den underbara vyn över Istanbul's sjösida och stadens silhuett samt de spektakulära hängbroarna som länkar ihop de båda kontinenterna. 

 

Båten tar er till land och till restaurang Lacivert där ni avnjuter er middag under the Fatih Sultan Mehmet Bridge på asiatiska sidan av Bosporen. Smakfullt inrett med en unik utsikt över fästningen Rumeli och resten av Bosporen.

Dag 2: Konferens - Stadsrundtur

Förmiddagen ägnad för konfererande på någon av våra konferensanläggningar. Efter lunch får ni se de mest besökta och populära sevärdigheter som Istanbul har att erbjuda. Ni besöker Hippodrome-området, platsen för romarnas häst- & vagnrace och centrum för det bysantinska samhället. Idag bildar torget centrum för Istanbul’s historie-, kultur- och turistliv.

 

Ni besök några av de makalösa byggnader och monument som kännetecknar Istanbul. Grand Bazaar (Kapalicarsi) är den äldsta och största överbyggda marknad/basar i hela världen. Runt 4,000 små affärer och över 60 återvändsgränder bildar en stor labyrint i stadskärnan. På kvällen äts middag på lokal restaurang.

Dag 3: Konferens - Turkiskt bad - Avslutningsmiddag

Efter en förmiddag med möten och konferens är det dags för återhämtning i form av turkisk Hamam. Ni blir skjutsade till badet och blir vid ankomsten erbjuden en stor färgglad handduk kallad ' Pestemal '. Sedan visas ni in i ett hett marmorklätt rum för att svettas och koppla av, följt av en underbar massage med en speciell badhandske kallad 'kese', varmt vatten och tvål.


På kvällen middag på restaurang Sarnic, belägen vid toppen av en sluttande smal gata bakom St. Sophia, där det även finns en del gäststugor. Denna magnifika byggnad, vilande på sex massiva stenblock, har en tegelklädd kupol och var usprungligen byggd som en vattencistern för 1500 år sedan. Alltmedan det nyligen (mellan 1960- och 1970-talet) var en skitig bilverkstad som verkade vara byggd på en hög med klappersten. Men Turkiets 'Touring and Automobile Association' renoverade upp samt återställde cisternen i ursprungligt skick och gjorde om den till en romersk taverna.

Dag 4: Hemresa
Utcheckning och avfärd till flygplatsen för hemfärd.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB