Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Incentiveresa till Lissabon


Ett erkännande för uppnådda resultat och prestationer som skapar engagerade medarbetare. I programmet varvas aktiviteter middagar och besök på vackra platser. Upplägget ger er både gemenskap och utmaningar. Tillsammans med våra projektledare utformas ett upplägg efter deltagarnas intressen.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

 

Programförslag

Dag 1 | Ankomstmiddag på Páteo de Alfama
Ankomst och transfer från Lissabon's flygplats till hotellet. Incheckning och middag med Fadosång på Páteo de Alfama. Den portugisiska folkmusikstilen fado är en sorts klagosång med influenser från portugisiska sjömanssånger, Brasilien, afrikansk slavmusik och arabisk musik. Fadosången framförs traditionellt lika ofta av en man som av en kvinna, en fadista, och ackompanjeras av en gitarr och en dubbelsträngad portugisisk gitarr.
Dag 2 | Fartfyllda äventyr med superjeep

Starta dagen med att äta en stärkande frukost innan ni beger er ut på fartfyllda äventyr med superjeep i vacker miljö.  Ni besöker den pittoreska staden och Cabo da Roca, den västligaste punkten på det europeiska fastlandet. Under resans gång kommer ni tillsammans behöva lösa ett antal problem på vägen. Ni beger er ut till vildmarken och bort från vägar och stigar. Efter superjeepturen fortsätter ni med buss och guide till en lokal restaurang för lunch följt av sightseeing längs kustremsan innan transfer tar er tillbaka till hotellet. På kvällen äter ni middag tillsammans. Om intresse finns kan ni förlänga kvällen genom att utforska stadens nattliv.

Dag 3 | Sightseeing och avslutningsmiddag

Bekanta er närmare med Lissabon till fots. Ni besöker stadens äldsta monument, katedralen, pittoreska området Alfama samt en tur genom shopping- och kulturdistriktet. I turen ingår även en linbanetur upp Santa Justa eller Gloria. Ni avslutar sightseeingturen med en stor öl på Lissabons Beer House.

Ni har resten av dagen fri för egna upptäckter. Spendera några timmar i shoppingdistriktet eller utforska stadens restauranger och uteserveringar. På kvällen äter ni middag tillsammans. 

Dag 4 | Hemresa

Transfer till flygplatsen och hemfärd.

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB