Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut

 

Lissabon erbjuder sina besökare ett oändligt utbud av saker att se och att göra. Både de som älskar dagsaktiviteter och de som föredrar nattlivet kommer att bli bortskämda med urvalet. Lissabon är en stad full med kontraster. Här finner vi både gamla och moderna sevärdheter, typiska för Lissabon såväl som mer nationella. Lokala matställen blandas med trendiga moderna restauranger, moderna och gamla historiska kvarter. Att åka till Lissabon innebär också att prova på många kulinära njutningar, smaka på underbara portugisiska viner och besöka många av de platser som gör Lissabon så speciellt.
Estoril

Estoril är en internationellt berömd semsterort med naturlig skönhet och speciell arkitektur som smälter in med miljön runt omkring. Orten har alla de faciliteter som ni kan behöva. Det kan vara värt att att ta en promenad ut till Monte Estoril, där ni finner många vackra byggnader längs vägen. I parken framför casinot utspelas ett färgstarkt skådespel för ögonen och parken kantas av långa tropiska palmer. Utan att ha förlorat sin naturliga charm så har Estoril växt och erbjuder sina besökare många inrättningar.
Cascais
Denna bildsköna stad har varit befolkad sedan urminnes tider, men sina små charmiga palats som blickar ut över havet. Genom åren som har gått har Cascais vuxit till en metropol, mycket tack vare inflytelserika familjer vilka har byggt palats fyllda med vackert kakel och intressant konst. Cacais och Monte Estoril har tillsammans med Estoril varit flagskeppen i portugisisk turism. Medans lokalbefolkningen fortsätter leva i sin vardag så strömmar turisterna hit oavsett tid på året. 

Sintra

Sintra och dess Serra ("berg") är verkligen unika! Portugal har ingen annan plats som ens är liknande Sintra. Det skulle vara en svår uppgift att finna en parallell endera i Europa eller någon annanstans i världen som skulle kunna likna dess komplexitet och den karakteristiska syncretismen som är existerande mellan dess naturliga och byggda arv. Det intressanta är emellertid inget som begränsas till en eller två viktiga byggnader, men föreställs i mångfalden av dess slottar och parkerar; eleganta mangårdsbyggnadar, med deras trädgårdar och skogar; herrgårdar och chalets som omges av en tät vegetation; långa sektioner av väggar som vindlar runt de högsta topparna av Serra. Dessa och många andra anledningar förklarar varför Sintra verkligen förtjänar att klassas som ett världsarv av Unesco.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB