Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Kickoffresa till Lissabon


Kick-off resor kan vara starten på ett projekt eller en ny verksamhet - ni fokuserar både på verksamheten och på att ha kul tillsammans. I Lissabon blandas roliga aktiviteter med vackra byggnader och god mat. Vårt program innehåller bland annat spionäventyr i bergen, restaurangbesök och dagsutflykter.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

 

Programförslag

Dag 1 | Ankomst och välkomstmiddag
Ankomst och transfer från Lissabon's flygplats till hotellet. Incheckning och middag med Fadosång på Páteo de Alfama. Den portugisiska folkmusikstilen fado är en sorts klagosång med influenser från portugisiska sjömanssånger, Brasilien, afrikansk slavmusik och arabisk musik. Fadosången framförs traditionellt lika ofta av en man som av en kvinna, en fadista, och ackompanjeras av en gitarr och en dubbelsträngad portugisisk gitarr.
Dag 2 |  Spionäventyr och sightseeing i Sintra och Cascais

Under dagen får ni njuta av fantastik natur, mystiska trädgårdar och roliga teambuilding aktiviteter. Transfer från hotellet upp till det historiska området Sintra, klassifierat som världsarv av UNESCO. Ni möts av agent C  som informerar ert team om det hemliga uppdraget för dagen. Ni utrustas med den senaste tekniken för spioner, röntgenglasögon, osynligt bläck, direkt framkallande kameror med mera. Portugal är känd för sina spioner!

 

Efter förmiddagens aktiviteter finns det tid att strosa runt i Sintra innan ni avnjuter en 3-nätters lunch i staden. Efter lunch kör ni vidare till Cabo da Roca, den västligaste punkten på det europeiska fastlandet. Transfer tillbaka till Lissabon.  

Dag 3 | Sightseeing och avslutningsmiddag

Lär känna staden bättre med en klassisk rundtur genom staden.

Om intresse finns kan man välja att lägga till en cykeltur längs floden Tagus (ca 6 km). För den som suktar efter äventyr kan ni åka GoCart genom Lissabon. Ett roligt och mycket unikt sätt att lära känna staden. Bilen är utrustad med en radioröst som guidar er runt i staden. Turen startar vid Alfama, stadens äldsta stadsdel. Ni kör längs kustlinjen till distriktet Belém. Under turen kommer ni att göra ett stopp vid ett café för något att dricka.

Dag 4 | Hemresa
Avresa med transfer till Lissabon flygplats.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB