Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Konferensresa till Lissabon


I Lissabon får ni njuta av dramatiska klippkuster och långa sandstränder, grönskande parker och sagolika palats. Staden kryllar av intressanta sevärdheter, goda konferensfaciliteter och utsökta restauranger. Strax utanför staden finner ni förstklassiga vingårdar som gärna tar emot besökare för vinprovning.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

 

 

Programförslag

Dag 1  |  Välkomstmiddag

Ankomst och transfer från flygplatsen till hotellet i Lissabon. På kvällen äter ni en välkomstmiddag på Restaurang "Solar dos Presuntos", beläget i närheten av hotellet.

 

En mysig portugisisk restaurang, populär bland lokalbefolkningen. Menyn präglas av traditionella portugiska maträtter, inklusive fisk och skaldjurs specialiteter. Restaurangen ligger på Avenida da Liberdade, en berömd gata med många restauranger och gamla teatrar.

Dag 2  |   Konferens och möten

Diskutera företagets framtid kollegor emellan i en vacker miljö. Dagen består av två konferenspass, med stopp för lunch. Det finns gott om konferensfaciliteter.

 

Kvällen avrundas med middag på någon av stadens restauranger. Matkulturen i Lissabon är typisk portugisisk, medlehavsinspirerade rätter influerade av spansk kokkonst. Kryddor används gladeligen och de olika kombinationerna är inte något vi till vardags är vana med. Frukosten är sparsmakad men kaffet är viktigt. Middagen avnjuts oftast runt åttatiden på kvällen. Portugal är kända för sin korv, sitt stora intag av fisk samt av de många goda, lokalproducerade vinerna som på senare år gjort stort intryck.

Dag 3  |  Heldagsutflykt till Sintra och Cascais

Under tredje dagen lämnar ni storstaden för en heldagsutflykt längs  Lissabons kust- och bergsvägar. Ni startar dagen med ett stopp i Sintra - beläget vid foten av de frodiga bergskullarna. Sintra är en vacker, romantisk stad och dess stadspalats var en gång i tiden sommarresidens till den portugisiska kungafamiljen. Innan ni beger er vidare avnjuter ni en 3-rätters lunch med vin och kaffe.  Efter lunch fortsätter resan längs kustvägen till Cabo da Roca, den västligaste punkten på det europeiska fastlandet.

Nästa stopp blir Cascais, en bildskön stad som varit hem till många fiskare. Under åren som gått har många viktiga familjer satt sin prägel på staden och skapat en kosmopol med vackra hus och palats. Det ges tid till att på egen hand utforska staden, njuta av atmosfären och promenera runt i centrum. Transfer tillbaka till hotellet. På kvällen avnjuter ni en middag tillsammans på någon av Lissabons utmärkta restauranger.
Dag 4 | Hemresa
Frukost, utcheckning från hotellet samt transfer till flygplatsen för hemresa.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB