Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Incentiveresa till Malta


Fira företagets framgångar med en resa till medelhavets pärla Malta! Spännande aktiviteter och kristallklart vatten kombinerat med högklassigt boende bidrar till att Malta utgör en av Medelhavets absoluta favoriter!Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)
Programförslag
Dag 1: Välkomstmiddag

Flyg till Malta. Gruppen möts av guide på flygplatsen. Transfer med buss till ert hotell i St. Julians för incheckning. Efter incheckning fri tid fram till den tidiga kvällen, för att sedan äta middag på en traditionell maltesisk restaurang med anrik historia. Byggnaden som restaurangen inrymms i fungerande en gång som jaktstuga för de maltesiska riddarna. Ni serveras en cocktail före maten, som i sin tur består av maltesiska- och medelhavsdelikatesser.

Dag 2: Segling och bad - Jeepsafari och skattjakt

På förmiddagen hämtas ni med båt från hotellets pir och seglar till Comino, dit ni anläder efter ungefär en halvtimme. På Comino besöker ni den Blå Lagunen. Här badar och snorklar ni i lagunen, eller latar er på båten. Lunch på båten som sedan seglar vidare mot Mgarr. Ni anläder till hamnen i Mgarr för att påbörja aktivitetsprogrammet med jeepsafari och skattjakt på Gozo.

I hamnen väntar jeepar och gruppen delas upp i team som fördelas i fordonen. Teamen ger sig av och får under aktiviteten möjlighet att stärka sina relationer och upptäcka den vackra ön. Med hjälp av karta och ledtrådar besöker teamen platser längs vägen där olika uppgifter ska utföras.

Efter skattjakten återvänter ni till ön Malta med färja och anländer till Cirkewwa för transport till hotellet. Efter avkoppling på hotellet promenerar ni till en strandrestaurang. Njut vackra vyer över land och hav samt en behaglig maltesisk arkitektur. Ni väljer från en meny som består av typisk maltesisk och italiensk mat. Efter middag promenad tillbaka till ert hotell.

Dag 3: Företagsolympiad med aktiviteter - Avskedsmiddag

På förmiddag hämtas ni med buss för transfer till en av de allra finaste stränderna på Malta. Ni tillbringar dagen på stranden med olika aktiviteter för företaget som stärker teamkänslan. Gruppen delas in i olika lag som tävlar i olika grenar som exempelvis beachvolleyboll, dragkamp och boccia. En ytterligare tävling går ut på att varje lag bygger en egen flotte som ni sedan tävlar med.


Ni äter lunch på stranden och fortsätter sedan aktiviteterna unde eftermiddagen. Transport tillbaka till hotellet där ni slappnar av inför kvällens middag. Ni åker till den gamla huvudstaden Mdina med buss och guidas genom staden med fina vyer över de maltesiska öarna. Avskedsmiddag på en restaurang i Mdina. Efter middag transport åter till hotellet.

Dag 4: Hemresa
Hemresa på morgonen.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB