Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Kickoff på Malta


Ta med dina kollegor på kickoff till medelhavets hjärta! På Malta kombineras sol och bad med intressanta sevärdheter och ett unikt utbud av aktiviteter. Ni kommer att lämna ön fyllda med motivation och kreativitet.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)
Programförslag
Dag 1: Välkomstmiddag

Flyg till Malta. Gruppen möts av guide på flygplatsen och ni påbörjar transfer med buss till ert hotellet för incheckning.

Efter att ni kommit till rätta på hotellet transport  till Maltesisk restaurang på landsbygden. Här möts ni av vackra panoramavyer över landskapet. Efter en trivsam middag transport tillbaka till ert hotell.

Dag 2: Möte - Båtutflykt med bad

På förmiddagen håller ni ett möte på ert hotell.
Efter gemensam lunch påbörjar ni ert aktivitesprogram och hämtas upp med små fiskebåtar från hotellets pir. Ni seglar till till Comino, dit ni anläder efter ungefär en halvtimme. Här besöker ni den Blå Lagunen. Här badar och snorklar ni i lagunen, eller latar er på båten. Efter en behaglig eftermiddag under bar himmel seglar ni tillbaka till Malta och transporteras till ert hotell. Här äter ni en gemensam middag under kvällen.

Dag 3: Utflykt till Valetta - Avskedsmiddag

På morgonen transport till huvudstaden Valetta. 
Ni guidas genom staden och ser bland annat tempelriddarnas katedral, en av stadens vackra parker, Piazza Reggina och Republic Street (som är den stora affärsgatan i huvudstaden).  Under dagen cafébesök och lunch på restaurang i staden.


På eftermiddagen anländer ni till det gamla tullhuset i hamnen. Här väntar den maltesiska varianten på Venedigs gondoler, "il-Barklora". Gruppen kryssar genom hamnen i dessa båtar och kan njuta av förfriskningar ombord.

 

Ni återvänder till ert hotell med buss. På kvällen gemensam middag med barbeque buffé på hotellets strand. Buffén består av härlig medelhavsmat med sallader, kött, fisk och härliga desserter.

Dag 4: Hemresa
Hemresa på morgonen.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB