Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Konferensresa till Malta


En spännande konferensdestination med allt inom räckhåll. Malta bjuder på en härlig mix av historia, vacker natur, medelhavsklimat med kristallklart vatten och givetvis god mat. Vi skräddarsyr programmet efter era önskemål och behov!Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)
Programförslag
Dag 1 |  Välkomstarrangemang

Flyg till Malta. Gruppen möts av guide på flygplatsen och ni påbörjar transfer med buss till ert hotellet för incheckning.

 

På vägen stannar bussen och "går sönder". Gruppen söker sig ut mot havet där ni möts av "speedboats" som väntar för att ta gruppen till hotellet. Båtturen tar ungefär 20 minuter och ni anländer direkt till hotellets pir. Här möts ni av en välkomstdrink och snacks samtidigt som ni kan njuta av den vackra utsikten över öarna Gozo och Comino. Ni checkar in och spendererar några avslappnade timmar på hotellet.


På kvällen gemensam middag med barbeque buffé på hotellets strand. Buffén består av härlig medelhavsmat med sallader, kött, fisk och härliga desserter.

Dag 2 | Konferens - Segling och bad

Möte på hotellets konferenscenter under dagen med avbrott för lunch i restaurangen. På eftermiddagen hämtas ni med båt från hotellets pir och seglar till Comino, dit ni anläder efter ungefär en halvtimme. På Comino besöker ni den Blå Lagunen. Här badar och snorklar ni i lagunen, eller latar er på båten. Ni äter middag ombord på båten innan ni seglar tillbaka och checkar in på ett nytt hotell för kvällen.

Dag 3 | Utflykt på Gozo med jeepsafari och skattjakt -Avskedsmiddag i Mdina

På morgonen transport till Gozo med traditionella maltesiska små fiskebåtar. Ni anläder till hamnen i Mgarr för att påbörja dagens aktivitetsprogram med jeepsafari och skattjakt på Gozo.

I hamnen väntar jeepar och gruppen delas upp i team som fördelas i fordonen. Teamen ger sig av och får under aktiviteten möjlighet att stärka sina relationer och upptäcka den vackra ön. Med hjälp av karta och ledtrådar besöker teamen platser längs vägen där olika uppgifter ska utföras. Efter avbrott för lunch på en traditionell restaurang med lokala specialiteter fortsätter skattjakten. Slutstation är Ramla il-hamra (Den röda stranden) där ni tar igen er efter dagens strapatser.


Ni återvänter till ön Malta med färja och anländer till Cirkewwa för transport till hotellet. Eftermiddagen är fri på hotellet och härifrån åker ni sedan till den gamla huvudstaden Mdina med buss. Ni guidas genom staden och upplever fina vyer över de maltesiska öarna. Avskedsmiddag på en restaurang i Mdina med prisutdelning från dagens skattjakt.

Efter middag transport åter till hotellet.

Dag 4: Hemresa
Hemresa på morgonen. 
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB