Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Incentiveresa till Island


Gör en incentivresa till Island - sagornas land. Här kan vi väva in makalösa naturupplevelser och kreativa gruppövningar med upplevelser som ger deltagarna en fantastisk upplevelse. Med ett effektivt informationsutbyte och bra resultat i fokus utformar ni tillsammans med våra projektledare ett program utifrån era behov.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

 

Programförslag

Dag 1 |  Ankomst till Island - Vikingaarrangemang
Flyg till Island. Gruppen möts av sin guide på flygplatsen. På väg från flygplatsen överraskas gruppen av vikingar i frilutsområdet Heiðmörk. Här finns en chans att få en inblick i den isländska vikingkulturen, med en öl, snaps och en smak av isländska specialiteter. Därefter fortsätter vi till Hotell Örk, som är beläget på sydvästra delen av Island, ungefär 45 minuters resa från Reykjavik. 
Dag 2 |  Superjeepsafari - Isbuffé

På morgonen hämtas gruppen upp i superjeepar som är en isländsk innovation som bygger på en modifierad fyrhjulsdriven jeep. Fordonet är specialutrustat för de tuffa väg- och terrängförhållandena på Island, med ojämna grusvägar, vattendrag och isfåror. Vi kör söderut på ön, där möter vi exceptionella landskap med majestätiska vattenfall, vidsträckta glaciärer och branta klippor. Till lunch äter ni en isbuffé intill glaciären Mýrdalsjökull.

 

Efter lunch en snöskotertur på glaciären, som är Islands fjärde största och och sedan fortsatta upptäckter. Kvällen avslutas med middag på hotellet. En dag fullspäckad med häftiga upplevelser som blir en riktig energikick! 

Dag 3 |  Den Gyllene Cirkeln - Forsränning

Under dagen besöker vi den Gyllene cirkeln, en klassisk rutt på Island som passerar många av de naturfenomen som landet är känt för. Vi utgår från staden Hveragerði, där frukt och grönsaker odlas med hjälp av geotermisk energi. Turen fortsätter till det gyllene vattenfallet Gullfoss och de berömda geotermiska området vid Geysir. Där ser ni gejsern Strokkur, vars mäktiga vattenstråle slungas mot skyn.

 

Efter lunch i området åker ni till glaciärfloden Hvítá för forsränning - en rakt igenom adrenalinhöjande upplevelse i en scenisk omgivning. Sista anhalten för dagen är Thingvellir National Park, känd för sin vackra natur och intressanta historia och geologi. Efter Thingvellir fortsätter ni till Reykjavík för att checka in på ert hotell. På kvällen middag för att sedan utforska Reykjaviks nöjesliv.

Dag 4 |  Hemresa
Kring lunchtid hämtas gruppen för en guidad tur till den Blå Lagunen, som ett avkopplande slut på en intensiv resa. Lagunen är en ljusblå oas omgiven av karga lavafält, där vattnet är cirka 38°C. Ni börjar med en lunch på Brasserie Blue Lagoon, följt av ett varmt och uppfriskande bad med en cocktail "a la Blå Lagunen" som serveras intill vattnet. Efter badet åker ni varma i kroppen vidare till flygplatsen Keflavik där ni checkar in för att flyga hem.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB