Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1

Kickoff i ReykjavíkKickoff på Island


Ska ni ordna en kickoff? Vi erbjuder spännande aktiviteter i en fantastisk miljö som gör er nästa kickoff till en ny upplevelse för alla medarbetare. Kickoff-resor kan vara starten på ett projekt eller en ny verksamhet - ni fokuserar både på verksamheten och på att ha kul tillsammans. Vi skräddarsyr ett program efter era önskemål!Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

  

Programförslag

Dag 1 | Välkomstdrink och bad i Blå Lagunen
Vid ankomst väntar en transfer som tar er med till det berömda utomhusbadet Blå Lagunen, vilket blir en oförglömlig start på er kickoff. Lagunen får sitt mineralrika vatten direkt från geotermiska källor så djupa som 2000 meter och vattnet håller den varma temperaturen 36-39°, året om.

Rivstarta er kickoff med en välkomstdrink vid ankomst till lagunen. Koppla av med kollegorna i en vacker miljö, omgivna av karga lavafält, innan ni varma i kroppen åka vidare till huvudstaden för att checka in på hotellet. På kvällen äter ni middag på någon av Reykjaviks många restauranger. Om tid och intresse finns är det sedan fritt fram att upptäcka nöjeslivet för de som önskar.
Dag 2 | Teambuilding och lavagrottor

Börja dagen med några spännande teambuilding-aktiviteter, ett utmärkt sätt att bygga laganda och ha lite kul tillsammans. Efter några kortare grupptävlingar äter ni något smått innan det är dags att bege sig på en exotisk och spännande resa genom 500 meter långa lavagrottor. Efter besöket under marknivå avslutar ni dagen med att koppla av i geotermiskt uppvärmda badtunnor eller bastu.

På kvällen äter ni middag tillsammans. Reykjavík har ett brett utbud av restauranger, och det isländska köket håller hög klass. Råvarorna är färska och oftast lokalproducerade. Islänningarna äter mycket fisk och lamm men på restaurangerna erbjuds det förutom isländska specialiteter mat från alla världens hörn. Efter middagen rekommenderar vi att ni rundar av dagen med en pubrunda.

Dag 3 |  Naturfenomen med superjeep

Starta dagen med frukost på hotellet innan ni beger er ut på äventyr. Med superjeepar besöker ni några av landets mäktigaste sevärdheter; Thingvellir, Geysir och Gullfoss. Kör österut mot Thingvellir, platsen där världens första riksdag grundades. Resan fortsätter längs sjön Thingvallavatn till det berömda Geysirområdet där ni får skåda den omtalade gejsern Strokkur, som med 5-minuters intervaller sprutar vatten rakt upp i luften.

Efter lunch åker ni till Gullfoss, det ”Gyllene vattenfallet”, för att sedan fortsätta mot glaciären Langjökull. Ni gör ett stopp på glaciären för vidare upptäckter innan ni kör tillbaka till Reykjavík.

Dag 4 |  Hemresa

Hemresa på morgonen.

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB