Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Konferensresa till Island


Island är en idealisk plats för er konferens. Här kan vi väva in sagolik natur, konferenspass och kreativa gruppövningar med upplevelser som ger deltagarna en fantastisk upplevelse. Med ett effektivt informationsutbyte och bra resultat i fokus utformar ni tillsammans med våra projektledare ett program utifrån era behov.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

 

Programförslag

Dag 1 |  Ett rykande välkomstbad och Reykjavík

Vid ankomst väntar en transfer som tar er med till det avkopplande badet i den Blå Lagunen, vilket blir en oförglömlig start på er företagsresa. Den Blå Lagunen är ett utomhusbad som får sitt vatten direkt från geotermiska källor så djupa som 2000 meter och vattnet håller den varma temperaturen 36-39°, året om.

Koppla av med kollegorna i en vacker miljö innan ni varma i kroppen åka vidare till huvudstaden för att checka in på hotellet. På kvällen äter ni middag på någon av Reykjaviks många restauranger.

Dag 2 |  Konferens eller möten

Diskutera företagets framtid kollegor emellan i en stimulerande miljö. Dagen består av två konferenspass, med stopp för lunch. Flera hotell erbjuder goda konferensmöjligheter men det finns även andra alternativ, till exempel konsert- och konferensbyggnaden Harpan.

Kvällen avrundas med middag tillsammans. Det isländska köket håller hög klass. Råvarorna är färska och oftast lokalproducerade. Islänningarna äter mycket fisk och lamm men på restaurangerna erbjuds det förutom isländska specialiteter mat från alla världens hörn.  

Dag 3 | Gyllene Cirkeln och avslutningsmiddag

En lyckad konferensresa förenar nytta med nöjen! Dagen börjar med ett besök till några av Islands naturunderverk. Turen går från Reykjavík till det den vackra nationalparken Thingvellir. Island ligger mitt på sprickan mellan de europeiska och amerikanska kontinentalplattorna och i Thingvellir blir förkastningen som bildas när de två kontinenterna sakta glider isär mycket tydlig.

Efter ett lunchstopp åker ni vidare till Islands mest aktiva gejser, Strokkur. Med sina regelbundna utbrott var femte minut får ni flera chanser att uppleva källans utbrott där en majestätisk vattenkaskad kastas upp mot skyn. Nästa anhalt på turen är Gullfoss, vattenfallet har två etapper och det går att komma tätt inpå de väldiga vattenmassor som kastar sig över stupet ner i ravinen. 

På väg tillbaka till Reykjavík åker ni genom staden Hveragerdi där det odlas frukt och grönt i växthus som värms upp av geotermiska källor. Ni är tillbaka på hotellet vid 17-tiden. På kvällen avnjuter ni tillammans en utsökt middag på någon av Reykjaviks många restauranger.

Runda av kvällen tillsammans på någon mysig pub eller ett gungande dansgolv. Islands nattliv är lika hett som de varma källorna. De flesta barer och nattklubbar ligger samlade i centrala Reykjavík, så samla ihop gänget en sista gång och ge er ut på en pubrunda - ett perfekt avslut på er islandsvistelse och konferens.

Dag 4 | Hemresa

Hemresa på morgon eller eftermiddag.

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB