Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Incentiveresa till Riga


Motivera medarbetare eller partners med en engagerande resa som ger ett erkännande för uppnådda resultat. I Riga finns många ingångar till arrangemang med minnesvärda upplevelser som skapar en positiv känsla bland deltagarna.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

 

Programförslag

Dag 1: Ankomst – sightseeingtur
Flyg till Riga. Vid ankomst på flygplatsen möts gruppen av guide och buss. Ni åker på en sightseeingtur genom Riga direkt från flygplatsen för att bekanta er med staden. Tillsammans med vår kunniga guide upplever ni några av stadens absoluta sevärdheter. Därefter åker ni till hotellet för incheckning och en välkomstdrink. På kvällen äter ni middag på en lokal restaurang.
Dag 2: Till fots i gamla stan
En kunnig guide tar med er på en tur till fots genom de gamla stadskvarteren där ni får inblick i Rigas nutid och historia. Här finns många vackra restaurerade byggnader och sevärdheter samt mysiga restauranger, caféer och gallerier. Ni besöker därefter det kända Riga Balsam och provsmakar lokala ölsorter och traditionellt lettiskt tilltugg. På kvällen middag på en lettisk restaurang som bjuder på utsökta lokala specialiteter. Efter middagen ger ni er ut på en kvällstur där ni får uppleva stadens breda utbud av underhållning och nöjesliv genom en rundvandring mellan stadens pubar och nattklubbar.
Dag 3: Spa och besök på operan
Dagen börjar med en busstur till den historiska badorten Jurmala som ligger vid havet strax utanför Riga. Ni besöker det moderna rekreationscentret i Hotel Jurmala Spa som erbjuder återuppbyggande varma bad, kroppsvård och massage i en avkopplande miljö. Ni äter lunch på hotellet och beger er tillbaka till Riga. På eftermiddagen besöker ni Rigas fantastiska operahus och får en guidad rundtur som tar er bakom kulisserna. Där får ni inblick i arbetet och förberedelserna inför föreställningarna. Efter rundturen ser ni på en av operans många föreställningar. På kvällen middag på en lokal restaurang.
Dag 4: Rundvisning och middag på slottet Rundale
Förmiddagen är fri för shopping eller egna utforskningar av Riga. På eftermiddagen beger ni er till Rundale slott i närheten av Riga där ni blir mottagna på kungligt manér med en flott ceremoni. Därefter arrangeras en rundvisning på slottet av vår guide, som berättar om slottets historia och det dagliga livet där förr i tiden. Efter rundvisningen organiserar vi en bjudning i klassisk 1800-talsstil i en vacker sal i slottet, där ni bjuds på en härlig middag och får uppleva en klassisk konsert med barockmusik.
Dag 5: Hemresa
Hemresa på morgonen/vid lunchtid.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB