Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

img1

Våra handplockade destinationerimg1

Våra destinationerBARCELONA  |  BUDAPEST  |  DUBAI  |  GRANADA  |  ISTANBUL  |  LISSABON  |  MALTA  |  NEW YORK  |  REYKJAVIK  |  RIGA

 

Våra handplockade destinationer ligger alla på bekvämt avstånd från Sverige och har dagliga direktförbindelser från de större flygplatserna i Skandinavien. Här finns förutsättningarna för alla grupper som söker effektiva möten, avkoppling, nöjen och spännande arrangemang.

Destinationer I EUROPA
Barcelona

BARCELONA

Världsstaden som präglas av sitt pulserande nattliv, utsökt mat- och vinkultur, banbrytande design och ett rikt kulturliv. En populär destination med ett härligt medelhavsklimat.
Budapest

BUDAPEST  

En rik kulturskatt med klassiska badhus, sevärdheter och spännande utflyktsmål. Budapest är platsen för er som vill kombinera nytta med nöje och avkoppling.
Granada

GRANADA 

Granada, det moriska kungaväldets sista utpost. Pittoreska små vrån och monument, sprängfyllda av historia, vittnar om ett rikt förflutet märkt av de åtta århundraden av islamsk närvaro.
Istanbul

ISTANBUL 

Med sin unika historia, kulturella bakgrund och otaliga sevärdheter är Istanbul en superb destination för er företagsresa.
Lissabon

LISSABON 

Staden erbjuder ett brett utbud av museum, monument, parker och trädgårdar så väl som internationella shower, kvällsunderhållning samt unika stunder av avkoppling. 
Malta

MALTA

Ett behagligt medelhavsklimat och en karaktäristisk atmosfär som en inramning för arrangemanget. Här hittar ni spännande aktiviteter, av vilka många knyter an till landets rika kulturarv.
Reykjavik

REYKJAVIK

Island rymmer både storstadspuls och oslagbara naturupplevelser. I Reykjavik är ni aldrig långt ifrån fascinerande natur och fantastiska aktiviteter.  
Riga

RIGA 

Riga erbjuder både klassiska kulturupplevelser och ett intensivt nöjesliv. Staden kan stoltsera med stora rekreationsmöjligheter, ett unikt kulturliv och vackra arkitetoniska mästerverk.
Vill ni resa längre bort så erbjuder vi:

DUBAI 

Kontrasternas stad är i ständig förnyelse. Ett färgstarkt alternativ som lyser upp i mellanöstern.
new york

NEW YORK 

New York är ett internationellt centrum för finans, mode, musik och kultur.

Den har en puls som ingen annan stad och utstrålar energi och ambition.

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB