Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Incentiveresa till Gdansk


Fira det gångna året eller slutet på ett projekt med en resa till historiska Gdansk. En utmärkt destination för er incentivresa. Här blandas fascinerande historia med ett rikt kulturliv.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)

 

Programförslag

Dag 1 | Välkomstmiddag

Ankomst till Gdansk. Transfer tar er från flygplatsen till hotellet i Gdansk. Check-in och välkomstmiddag på Pod Lososiem. Förutom att de har den alldeles egna spritsorten Goldwasser så serverar Restaurangen Pod Łososiem specialiteter som laxrätter, ovanliga soppor och förnämliga efterrätter. 

 

Ni får även njuta av vacker sång, efter middagen uppträder en stråkkvartett. Njut av god mat, trevligt sällskap och vacker musik. Efter middag är det transfer tillbaka till hotellet. 

Dag 2 | Rundvandring och ölprovning

Guidad rundvandring av gamla stan och några av stadens mest kända sevärdheter. Ni bjuds på en privat orgelkonsert i Oliwa Cathedral och besöker konstmuseet Amber Museum. Ölprovning och lunch på bryggeriet BROVARMIA. Efter lunch åker ni till Gdynia för ett besök till ORP Błyskawica - den kända förstöraren av den polska marinen under andra världskriget. Ni besöker fartygsmuseum, utforskar skepp och bjuds på en cocktail innan transfer tillbaka till Gdansk.  

 

På kvällen åker ni tilll Sopot för en kort promenad på strandpromenaden innan ni äter middag på restaurang Meridian, som ligger vid piren. Middag och musikunderhållning innan transfer tillbaka till hotellet.

Dag 3 | Besök till Malbork och avskedsmiddag

Skräddarskydd rundtur - kommunismens kollaps,  inklusive ett besök till Gdansk skeppsarv. Ni får en privat föreläsning av legendariske Solidaritetsledaren och Nobelpristagaren - Lech Wałęsa. Ni äter en lunch ombord på ett fartyg, med lokala fiskspecialiteter.    

 

Transfer till slottet Malbork, Centraleuropas största tegelröda slottet. Ni bjuds på en traditionell polsk drink och riddarens specialitet. Transfer tillbaka till Gdansk efter besöket. Ni äter avskedsmiddag på Villa Uphagena.

Dag 4 | Hemresa 
Transfer från hotellet till flygplatsen för hemresa.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB