Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA DESTINATIONER
BARCELONA
BUDAPEST
GDANSK
GRANADA
ISTANBUL
LISSABON
MALTA
NEW YORK
REYKJAVIK
RIGA
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Skriv ut
img1img1Kickoffresa till Gdansk


Gdansk är en historisk och vacker destination som har mycket att erbjuda. Strosa omkring i de trånga gränderna eller ta dig till något av de stora köpcenter, där priserna blir en positiv överraskning.Nedanstående programförslag innehåller baspaket samt tillägg för konferensupplägg.

Vi hjälper dig!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi leverar lösningar utifrån era önskemål.
Du når oss på 08 - 612 43 70, groups@vulkanresor.se eller via nedanstående formulär.


Kontaktperson Företag/gruppnamn Kontakta mig (e-post eller telefon)
Programförslag
Dag 1 | Välkomstmiddag
Ankomst till Gdansk. Transfer tar er från flygplatsen till hotellet i Gdansk. Check-in och välkomstmiddag på Pod Lososiem. Förutom att de har den alldeles egna spritsorten Goldwasser så serverar Restaurangen Pod Łososiem specialiteter som laxrätter, ovanliga soppor och förnämliga efterrätter.

Ni får även njuta av vacker sång, efter middagen uppträder en stråkkvartett. Njut av god mat, trevligt sällskap och vacker musik. Efter middag är det transfer tillbaka till hotellet.
Dag 2 | Sightseeing och överraskningsmiddag

Ät frukost på hotellet. Ifrån cykelsadeln upptäcker ni området mellan Gdansk och Sopot, besöker kända monument, parker och mysiga kvarter. Med er har ni en kunnig lokalguide som berättar om de ställen ni passerar. Ni kommer att delas upp i två mindre grupper. Ena gruppen kommer att starta dagen med en cykeltur medan den andra gruppen upptäcker Gdansk till fots. Ni träffas i Gdansk för lunch och ölprovning på restaurang Brovarnia, belägen vid stranden av floden Motlawa. Efter lunch byter grupperna aktiviteter.

Överraskningsmiddag på riddarborgen i Malbork, den största fästningen som byggdes under medeltiden i Europa. Byggtiden för detta magnifika slott var ett 40-tal år och består av 3 borgar, omgiven av fyra ringmurar. En riddare tar er med på en 1,5 timmar lång guidad kvällstur av slottet och dess attraktioner. Ni kommer även att få vittna ett tornerspel och prova på bågskytte.

Dag 3 | Fartfyllda äventyr med Ribbåt

Njut av en stadig frukost på hotellet innan det är dags för fartfyllda äventyr. Ni tas med på en explosiv åktur med ribbåt. Turen startar vid gamla stan i Gdansk. Ni bjuds på otroliga stadsvyer då ni åker förbi Gdansk skeppsvarv och ett antal intressanta fästningar. Ni gör ett stopp vid piren i Sopot, följt av en timmes rundvandring i staden tillsammans med en kunnig guide, innan det är dags att ta ribbåten tillbaka till Gdansk.

 

På kvällen äter ni middag på restaurang Gdanska. Njut av högklassiga lokala specialiteter i en mysig atmosfär som avspeglar stadens anda. Resten av kvällen har ni till eget förfogande.

Dag 4 | Hemresa
Transfer från hotellet till flygplatsen för hemresa.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB