Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM OSS
KUNDER
NYHETER
OM WEBBPLATSEN
RESEVILLKOR
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Nyheter 

 

Skriv ut

 

 

Tio års tillväxt väntar reseindustrin

Reseindustrin kommer årligen att växa med 5,4 procent under de kommande 10 åren. Det spår en ny rapport av Oxford Economics, genomförd på uppdrag av Amadeus. Rapporten visar att tillväxten drivs av främst stora tillväxtmarknader.

 

Affärsresandet ökar till tidigare nivåer: länkar mellan öst och väst stimulerar ett nytt behov, men kortdistansresor i väst kommer inte att nå nivåerna innan 2008 förrän 2018. Asien kommer att stå för 55 procent av tillväxten av globala affärsresor under de nästa tio åren.

Ta med kollegorna på ett unikt julbord utomlands!

Nu är det dags att boka årets julbordsresa utomlands. Under lättsamma former umgås ni med era kollegor och njuter av högklassig mat och spännande aktiviteter. Runda av året och fyll på med ny energi!

 

Åk skridskor i Budapest, absorbera julkänslor i vintervackra Reykjavík eller ta med kollegorna till Granada för en helg präglat av spanska delikatesser. Vi erbjuder sex spännande julbordsresor till Europa!

Swebus inleder samarbete med Flygbussarna

Sedan den 19 augusti kan Swebus resenärer enkelt resa till och från Arlanda, som en del av sin expressbussresa. Resenärer i orter såsom Nyköping, Norrköping, Linköping och Jönköping kan köpa sin resa till och från Arlanda av Swebus. På Stockholm Cityterminal byter resenärerna till Flygbussarnas linje Stockholm-Arlanda. Den nya kombinationsbiljetten blir billigare än om man väljer att köpa biljetterna var för sig.


Förutom samarbetet med Flygbussarna går flera av Swebus expressbussresor via Arlanda samt Flygtransferlinjen från Örebro via Västerås och Enköping till Arlanda.

Ny spännande utflykt - I vulkanens djup!
Dramatiska, farliga och vackra – vulkaner lockar turister världen över. Ta denna unika chans och besök djupet av vulkanen Thrihnukagigur (lycka till med att försöka uttala det!) den enda platsen på jorden där du kan gå in i en vulkans magmakammare. Denna vilande vulkan är ett unikt naturfenomen och en tur som öppnar dörren till en helt ny värld. Allt du behöver göra för att ta del av denna fascinerande upplevelse är en 45-50 minuters vandring (3 km) upp till kratern för att sedan ha modet att sänkas ner 120 meter till botten av kratern i en öppen kabelhiss.

Skönheten i kratern består av otroliga färger och dess enorma - och i viss mån skrämmande - storlek. Utrymmet motsvarar tre fullstora basketplaner sida vid sida och skulle lätt rymma en fullstor Frihetsgudinna.
Island – Europas hetaste resmål!
24 APR 2013
Få kan besöka Island utan att bli djupt berörda av den vackra naturen och den gemytliga atmosfären. De flesta lämnar landet med ett stort leende på läpparna och ett löfte att återvända. Island har denna påverkan på sina besökare.

Tills för ungefär 20 år sedan var Islands fantastiska natur, utmanande vandringar, vänliga lokalbefolkning och avlägsen vildmark en väl bevarad hemlighet. Idag är landet ett av Europas hetaste resmål. Förutom en enanstående natur, stoltserar det med den kompakta huvudstad Reykjavik, en stad fylld av historia och som är känd för sitt pulserande nattliv och fantastiska restauranger.

http://www.lonelyplanet.com/iceland
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB