Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70

Hem
Våra tjänster
Våra Destinationer
Om oss
Kontakta oss
Offertförfrågan
OM VÅRA TJÄNSTER
KONFERENSRESOR
INCENTIVE
KICKOFF
GRUPPRESOR
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

img1

Grupp- och företagsresor anpassade efter era behov!img1 

Anordna er nästa gruppresa utomlands. Med en ny plats får ni nya infallsvinklar och kreativa idéer till er organisation. Kombinera er gruppresa med intressanta aktiviteter samt njut av lokala specialiteter.
vi Anordnar
KONFERENSRESOR

En konferens på en ny plats ger distans till arbetets vardag. Ni får nya perspektiv när ni vill utveckla och diskutera organisationens verksamhet kollegor emellan. Vi hjälper er med att blanda konferenspass med fantastiska upplevelser.

 

INCENTIVE

Det finns inget som slår en unik reseupplevelse när det kommer till att stimulera medarbetare eller belöna partners. Tillsammans med våra projektledare skräddarsys ett engagerande program som ger ett erkännande till uppnådda resultat och mål.

 

KICKOFF

Vi erbjuder spännande aktiviteter i fantastiska miljöer som gör er nästa kickoff till en ny upplevelse för alla medarbetare. En kickoff i en annorlunda miljö är en utmärkt inramning för starten på ett projekt, en ny verksamhet eller företagets årliga möte. Ni fokuserar både på verksamheten - och på att ha kul tillsammans.

 

GRUPPRESOR

Är ni en grupp som vill åka iväg på avkoppling eller äventyr? Oavsett gruppstorlek och typ av arrangeman så hjälper vi er med att skräddarsy en resa som uppfyller just era krav och önskemål.

 

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Kontakta oss | Sitekarta
© Vulkan Resor AB